Saturday, April 7, 2007

Spela på hästar

Idag har jag fått en ny erfarenhet, min moster spelade nämligen på hästar. Mammas sida av släkten har åkt upp från skåne till Stockholm för att fira påsk med oss. Hon såg att jackpoten låg på 69 miljoner och gick för skojs skull och köpte en Harry Boy. Spelet hos spelade heter V75 och ska vara någon typ av elitserie för hästar. Hela släktens nerver sattes på prov då hon hade alla rätt efter 5/7 "deltävlingar". Men i den sjätte deltävlingen förlorade hennes tipshäst med max några centimeter. I den sjunde deltävlingen blev hennes tipshäst provocerad av vingen på startbilen. Vingen dinglade och hästen galopperade bort sig strax efter start. Trots den starka starten blev det ingen vinst för min moster. 5 rätt gav nämligen inga pengar.

På detta sätt blir förmodligen många beroende, man är så nära att vinna att man försöker igen, igen och igen. För att det överhuvud taget ska bli någon vinst att tala om behövs alla 7 rätt. 6 rätt gav idag drygt 50 spänn. Låter som ganska hög risk att spela på hästar, eller hur?

4 comments:

investeraren said...

Hej!

Ursäkta för dröjsmålet.
Men har lagt in din länk hos mig nu.

Hälsningar,
investeraren
http://investeraren.blogspot.com

managerwest said...

Lagt in dig nu också. Tack!

oberoende2022 said...

För dig som är intresserad av gambling, kolla Sports arbitrage.

StinoFino said...

Läste att man får högre odds när man spelar på hästar hos de bolag som finns på nätet. Vet du om det är så? Känns ju annars tryggare med halvstatliga ATG.
mvh / Okunnig spelare