Wednesday, March 28, 2007

Impact och Neti order!

Impact Coatings erhåller provleverans för ytbehandling av flödesplattor till bränsleceller


I samarbete med en tillverkare av flödesplattor för bränsleceller utvärderar Impact Coatings supermaterialet Maxfas och andra keramiska beläggningar. Syftet är att reducera korrosionen för att maximera bränslecellens verkningsgrad och livslängd.

Världens fordons- och elektronikindustri förbereder sig för att införa bränsleceller som energikälla. Ett utrymme för förbättring är att skydda flödesplattorna i bränslecellerna mot korrosionsangrepp från cellernas sura miljö. Vid korrosionen försämras plattans kontaktegenskaper med försämrad verkningsgrad som följd.

Hittills gjorda tester med Impact Coatings beläggningar visar att korrosionsströmmen kan reduceras med över 90%.

Impact Coatings beläggningssystem InlineCoater möjliggör kostnadseffektiv framställning av aktuella beläggningar och är tänkt att integreras i plattornas produktionsflöde.

För mer information, kontakta Henrik Ljungcrantz 013 359951 eller 070 6635580


------

2007-03-28
Stockholm - EBU har lagt ytterligare beställningar på Net Insights Nimbra-plattform

Net Insight har erhållit ytterligare beställningar från EBU (European Broadcasting Union). EBU:s nät baseras på Net Insights Nimbra-plattform och täcker de största mediestäderna och publika TV-bolagen i Europa.

Net Insights växande kundbas fortsätter att generera tilläggsbeställningar. Utrustningen ska användas för kapacitetsuppgraderingar och ytterligare kundanslutningar i EBU:s nät.


För mer information, kontakta:
Fredrik Trägårdh, VD på Net Insight AB, +46 8 685 04 00, fredrik.tragardh@netinsight.net

----

Snyggt jobbat, H&M!

Klädkedjan Hennes & Mauritz redovisar en vinst efter finansnetto på 3 411 miljoner kronor för perioden december–februari. Det är i linje med förväntningarna.


No comments: